Kody Pkwiu, Klasyfikacja Pkwiu - Wyszukiwarka Kodów Pkwiu     Kody PKD 2007     Kody CPV     Stawka VAT Doradztwo

βeta
Twoja wyszukiwarka

E-Pkwiu

Wpisz szukane s_owo lub fraz_:

uwzgl_dnij dzia_y, grupy oraz klasy
poka_ wyja_nienia
E-Pkwiu: 10.11.39.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
10 - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
10.1 - MIĘSO I WYROBY Z MIĘSA, ZAKONSERWOWANE
10.11 - MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
10.11.3 - Mięso i podroby jadalne zamrożone; pozostałe mięso i podroby jadalne
10.11.39 - Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone


Wyja__nienie:

Pozostałe mięso i podroby jadalne świeże, schłodzone lub zamrożone
www.e-pkwiu.com.pl & Krzysztof Ignatowicz. Kontakt
www.e-pkwiu.pl nie ponosi odpowiedzialności za błędy w bazie kodów oraz klasyfikacji